илюстрация БулфотоВчера около 18:00 часа, в гр. Варна, на бул. «Осми

...
илюстрация БулфотоВчера около 18:00 часа, в гр. Варна, на бул. «Осми
Коментари Харесай

За час във Варна: Дете и мотористка са със счупени крака след пътни инциденти, възрастна жена се потроши в автобус

илюстрация Булфото

Вчера около 18:00 часа, в гр. Варна, на бул. «Осми Приморски полк», на автобусна спирка, при внезапна приложимост на спирачки от страна на лидера на рейс от всеобщия градски превоз Б.Н. (58 г.) от Варна, пътничка от рейса пада на пода.

``
реклама

Вследствие на случая дамата (85 г.) получава фрактури на дясна ръка и нос, прегледана е и настанена за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Пет минути по-къно на ул. «Дубровник» лидерът на «Ауди» С.Р. (65 г.) от Варна, по време на придвижване, блъска дете от Варна, което пресича пътното платно. Вследствие на случая момчето е получило фрактура на крайник, прегледано е и освободено за домашно лекуване, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Около 19:10 часа, на кръстовище на ул. «В. Ставрев» и бул. «Хр. Смирненски»,водачът на л.а. «Дачия» С.Г. (23 г.) от Варна, не съблюдава наредбите на пътен знак «Стоп!», не пропуща и блъска мотоциклет «Кавазаки». Вследствие на случая 25-годишната мотористка  получава фрактура на крайник, прегледана е и настанена за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР